Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, December 08, 2009

Jumpa Doktor Gigi...

Bismillah....

Doktor gigi...mesti ramai yang takutkan nak g jumpa doktor gigi ni...begitu gak ngan diri umie...umie takut..injectionnyer...maunyer umie nangis gitu....
untuk pengetahuan u all...umie still mc lagi..dok rumah jer...gusi umie bengkak kat gigi bongsu tu...sakit tau..nak makan pun xleh..telan air pun sakit sb dah sebelah pipi umie bengkak...Tuhan je la tahu...sakit tu penghapus dosa-dosa kecil...alhamdulillah.....

umie dan mr. hubby petang semalam g klinik gigi...umie ingat nak g klinik biasa je..dah dipujuk-pujuk oleh mr. hubby..last2 umie pun setuju gak...untuk pengetahun u all umie ni takut kat doktor gigi sebenarnya...mr. hubby memang selalu g klinik ni..sampaikan doktor pun dah kenal...hehhehe...

umie sampai je klinik tu terus register time tu ada 2 lagi pesakit yang tunggu...nasib baik la dah bis 2 pesakit tu turn umie lak...



tengok tu.. doktor tu tengah check gigi umie...disbbkan gusi yang sakit tu xleh nak wat papa..doktor bagi jela ubat antibiotik, ubat kumur dan pain killer jer...then umie terus wat cuci gigi..alhamdulillah...gigi umie dah ok sikit...sakit jugak ek..
time ni..mr. hubby boleh pulak bersembang baik ngan doktor ni..mr. hubby wat gitu sb nak alihkan perhatian umie dari sakit ke x sakit..thanks mr. hubby...semua ubat, mc dan cuci gigi umie bayar RM100.00..kalu klinik kerajaan...FREE je kan..tp kalu nak cepat g la klinik swasta sb klinik kerajaan nak kena wat appointment dulu...so kalu sesiapa berminat nak try jumpa doktor gigi ni...mek contact dia..namanya dan dia very nice....

DR. WIDYA SUZANEE ISMAIL, B.D.S (Malaya)
KLINIK PERGIGIAN ALAM PERMAI
51-1 JALAN PUTRA PERMAI 1A
PUSAT BANDAR PERMAI
SERI KEMBANGAN
43300 SELANGOR

TEL : 03 - 89416832

Image Hosted by ImageShack.us

3 comments:

  1. blh gtau x kat mana lokasi klinik ni...xjumpe cari..
    gigi dah sakit sgt2...
    plz

    -fieq
    email : fiq127@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Salam.. Klinik ni buka pkl brape? Spai brape? Ty.

    ReplyDelete
  3. yang tu sy xbrapa nak pasti... kalau nak kepastian boleh jer call nom pada alamat tu.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...